Fordonskem

I kategorin fordonskemikalier ryms produkter som AdBlue, avfettningsmedel, bilvårdsmedel, spolarvätska och ytterligare mängder av produkter. Det kräver en lång erfarenhet och stor kunskap för att kunna navigera rätt i detta enorma och komplicerade produktområde. Produkten som ska användas ska förutom att lösa ditt problem även klara miljökraven och ge dig en kostnad och ett totalresultat som du är nöjd med.

Med marknadens bästa leverantörer och lång erfarenhet så är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkt för ditt behov.

 • Nerta Degreaser

  Läs mer

  Nerta Super Degreaser (kallavfettning) är ett emulgerande rengöringsmedel, baserat på bl.a. kolväten

  Produkten emulgerar snabbt olja, fett och asfalt.

 • Nerta ATC 200

  Läs mer

  Mycket kraftfullt syrabaserat rengöringsmedel med ett extremt brett användningsområde. Kan användas som fälgtvätt, aluminiumrengöring på fordon och bulktankar mm.

  Framtaget för att enkelt avlägsna flygrost och missfärgningar pga rostskador. (får bl.a. aluminiumtankar och fälgar med som blivit gulaktiga mm utav flygrost att se ut som nya).

  OBS! Undvik kontakt med glas och hårdplast.

 • Nerta Winter Degreaser

  Läs mer

  Mycket effektivt vattenlösligt flytande koncentrat som avlägsnar/löser upp olika saltlösningar (klorider, sulfater, vägsalt m.m) från de flesta ytor såsom plastytor, metallytor, lackerade ytor m.m.

 • Nerta Schampoo & Vax

  Läs mer

  Ett neutralt lågskummande schampo och vax för manuell användning. Innehåller endast vax från naturliga råvaror.

  Ger ett slitstarkt vaxskydd och ett glänsande slutresultat. Polering är inte nödvändig.

 • Nerta Novo Foam Vax

  Läs mer

  Ett starkt koncentrerat vaxpolish för skumning. Uppfyller de allra högsta kvalitetskraven. Minskar s.k. mikrodroppar och garanterar en smuts- och UV-avvisande yta. Ger ett långvarigt skydd för fordonets lack.

 • Kallavfettning Extra

  Läs mer

  Kallavfettning Extra är ett emulgerande kallavfettningsmedel med mycket bra lösningsförmåga. Lågaromat. Produkten har extra tillsatser som ökar effekten samt gör produkten mer snabbverkande än andra lågaromatiska kallavfettningar. Lämplig för rengöring av fordon och maskindelar nedsmutsade av exempelvis asfalt, tjära, fett och dylikt. Kallavfettning Extra innehåller ett effektivt emulgatorpaket vilket ger produkten en extremt bra förmåga att väta på olika ytor och därmed kraftigt öka lösningsförmågan.

 • AdProline Betonglösare

  Läs mer

  Betonglösare är ett mycket effektivt medel för borttagning av betongrester på fordon, utrustning, verktyg, väggar mm. Betonglösare är betydligt mindre aggressiv och korrosiv jämfört med traditionella syror. Klarar även att lösa tjocka lager av betongrester.

 • AdProline APL 100

  Läs mer

  APL 100 är en kraftfull högalkalisk avfettning med många användningsområden såsom hydraularmar, maskintvätt, verkstadsgolv, ladugårdar, osv. Löser effektivt fett, olja, sot, kåda, proteiner osv. Mycket kraftfullt alkaliskt avfettningsmedel med högt pH-värde. Fungerar utmärkt även på våta ytor. Innehåller biologiskt nedbrytbara tensider.

  Varning
  På grund av det mycket höga pH-värdet är det viktigt att ALLTID använda skyddsglasögon vid hantering av denna produkt.

 • Nerta Carnet Jumbo

  Läs mer

  En högeffektivt högkoncentrerat alkaliskt rengörings-/avfettningsmedel. Med sin unika kemiska sammansättning löser Nerta Carnet Jumbo på ett mycket effektivt sätt upp alla typer av smuts, men är ändå väldigt skonsam mot lackeringar, metaller, plastdetaljer m m. Slutresultatet blir en vatten­avvisande skinande yta. Utmärkt till alla typer av fordon såsom entreprenadmaskiner, person- och lastbilar.

 • Nerta ATC 300

  Läs mer

  Högkoncentrerad syra-baserad fälgtvätt. Ger en snabb och effektiv borttagning av alla typer av smuts, såsom sot, bromsdamm samt avlägsnar rostavlagringar och lättmetalloxideringar. Fungerar också som förtvätt/avfettning för alla typer av fordon. Tar bl a effektivt bort flygrost, missfärgningar pga rostskador samt lättmetalloxideringar.

 • Nerta Active Diamond Foam

  Läs mer

  Ett alkaliskt kraftfullt och extremt högkoncentrerat rengörings-/avfettningsmedel för alla typer av fordon. Ger ett fast krämigt skum som har en extraordinär rengöringsförmåga. Extremt god genomträngningsförmåga för att enkelt rengöra alla typer av fordon.

 • Kallavfettning Premium

  Läs mer

  AdProLine Kallavfettning Premium är ett emulgerande kallavfettningsmedel med mycket bra lösningsförmåga. Lämplig för rengöring av fordon och maskindelar starkt nedsmutsade av exempelvis asfalt, tjära och fett.